Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grilyje keptos paprikos įdarytos feta sūriu
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
15
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
171
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
1
paprikos
pailgos
▢
50
g
feta sūrio
▢
čili pipirų
pagal skonį
▢
kalendrų,
šviežių, pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Paprikas perpjauname išilgai.
▢
Odele į viršų ant grotelių apkepame kelias minutes.
▢
Į paprikas dedame feta sūrį, sumaišytą su pipirais.
▢
Ant grilio patiesiame foliją.
▢
Dedame paprikas ir kepame, kol sūris pradeda lydytis.
▢
Patiekalą pabarstome kalendros lapeliais, galima keisti baziliku.
Paprikas galima kepti ir orkaitėje.
Maistinė vertė
Kalorijos:
171
kcal
Angliavandeniai:
10
g
Baltymai:
8
g
Riebalai:
11
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
8
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
2
g
Cholesterolis:
45
mg
Natris:
564
mg
Kalis:
305
mg
Skaidulos:
3
g
Cukrūs:
7
g
Vitaminas A:
4053
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
159
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
11
µg
Kalcis:
257
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
73
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
25
mg
Fosforas:
202
mg
Selenas:
8
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Low Fat
Gaminimo būdas:
Grilis