Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Keptas tofu su cukinija, špinatais ir pomidorais
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
5
min.
min.
Iš viso
10
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
191
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
130
g
tofu
▢
50
g
cukinijos
▢
4
pomidorų
vyšninių
▢
saujos
špinatų
▢
7
g
lydyto sviesto
▢
1
skiltelės
česnako
▢
kedro riešutų
pagal skonį
▢
šlakelio
balzaminio acto
▢
sojų padažo
pagal skonį
▢
čili pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Ant lydyto sviesto pakepame tofu su česnaku, soju padažu, čili pipirais.
▢
Visas daržoves supjaustome.
▢
Tofu tiekiame su daržovėmis.
▢
Viską pagardiname riešutais, čili pipirais, balzaminiu actu.
Maistinė vertė
Kalorijos:
191
kcal
Angliavandeniai:
12
g
Baltymai:
10
g
Riebalai:
12
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
4
g
Polinesotieji riebalai:
4
g
Mononesotieji riebalai:
3
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
15
mg
Natris:
425
mg
Kalis:
765
mg
Skaidulos:
2
g
Cukrūs:
6
g
Vitaminas A:
3703
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
35
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
156
µg
Kalcis:
96
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
84
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
93
mg
Fosforas:
171
mg
Selenas:
1
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Augalinis, Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Keptuvėje, Šviežia