Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Keptas baklažanas su šviežiais pomidorais ir feta sūriu
4.8
iš
4
balsų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
1
hour
val.
Iš viso
1
hour
val.
5
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
268
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
1
baklažano
▢
80
g
pomidorų
▢
50
g
feta sūrio
▢
petražolių
pagal skonį
▢
česnako
pagal skonį
▢
druskos
pagal skonį
Paruošimas
▢
Baklažaną subadome šakute.
▢
Kepame 45-60 min orkaitėje 180°C.
▢
Iškepusį baklažaną įpjauname išilgai.
▢
Pasklaidome šakute minkštimą.
▢
Beriame druskos.
▢
Į vidų sudedame smulkintus pomidorus, fetą, petražoles, česnaką.
Maistinė vertė
Kalorijos:
268
kcal
Angliavandeniai:
34
g
Baltymai:
13
g
Riebalai:
12
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
8
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
2
g
Cholesterolis:
45
mg
Natris:
615
mg
Kalis:
1324
mg
Skaidulos:
15
g
Cukrūs:
20
g
Vitaminas A:
1623
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
32
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
148
µg
Kalcis:
312
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
140
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
87
mg
Fosforas:
307
mg
Selenas:
9
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Orkaitėje