Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lydeka, troškinta kokosų piene su špinatais ir salierais
5
iš
3
balsų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
15
min.
min.
Iš viso
20
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
341
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
250
g
lydekos
▢
150
ml
kokosų pieno
▢
70
g
šparagų
▢
50
g
saliero
▢
30
ml
vandens
▢
30
g
špinatų
▢
15
g
imbiero
▢
1
v.š.
kokosų aliejaus
▢
žiupsn.
rūkytos paprikos
▢
žiupsn.
aitriosios paprikos
▢
žiupsn.
druskos
Paruošimas
▢
Žuvį apkepame keptuvėje ant kokosų aliejaus, apie 5 minutes.
▢
Į puodą su vandeniu dedame žuvį.
▢
Užpilame kokosų pienu.
▢
Ant žuvies užtarkuojame imbiero.
▢
Įdedame špinatus ir smulkintą salierą, pagardiname prieskoniais.
▢
Viską troškiname apie 10-15 minučių.
▢
Į keptuvę, kurioje kepė žuvis, lengvai apkepiname šparagus.
▢
Juos tiekiame su troškinta žuvimi.
Maistinė vertė
Kalorijos:
341
kcal
Angliavandeniai:
7
g
Baltymai:
27
g
Riebalai:
24
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
20
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Cholesterolis:
49
mg
Natris:
121
mg
Kalis:
760
mg
Skaidulos:
2
g
Cukrūs:
1
g
Vitaminas A:
2265
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
41
µg
Vitaminas C:
13
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
95
µg
Kalcis:
122
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
73
µg
Geležis:
5
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
98
mg
Fosforas:
384
mg
Selenas:
24
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Low Calorie
Gaminimo būdas:
Keptuvėje, Troškinta