Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Šviežių kopūstų sriuba su morkomis ir bulvėmis
4.7
iš
7
balsų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
15
min.
min.
Iš viso
20
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Sriuba
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
4
porcijos
Kalorijos
192
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
500
g
kopūsto
▢
4
morkų
▢
3
bulvių
▢
1
svogūno
▢
prieskonių
pagal skonį
Paruošimas
▢
Pakepiname svogūną keptuvėje ant lydyto sviesto.
▢
Puode užverdame vandenį.
▢
Sudedame smulkintą svogūną, supjaustytas morkas, bulves ir kopūstą.
▢
Dedame prieskonių ir paverdame viską 15 min.
Maistinė vertė
Kalorijos:
192
kcal
Angliavandeniai:
44
g
Baltymai:
6
g
Riebalai:
1
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Natris:
75
mg
Kalis:
1123
mg
Skaidulos:
9
g
Cukrūs:
9
g
Vitaminas A:
10318
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
83
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
106
µg
Kalcis:
99
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
96
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
62
mg
Fosforas:
153
mg
Selenas:
1
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Sriuba
Dieta:
Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Virta