Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Virtos bulvės su raugintais kopūstais ir paprikomis
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
25
min.
min.
Iš viso
30
min.
min.
Kategorija
Pietums
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
445
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
2
bulvių
vidutinio dydžio
▢
1
morkos
vidutinio dydžio
▢
100
g
raugintų kopūstų
▢
100
g
paprikos
▢
0,5
svogūno
vidutinio dydžio
▢
a.š.
lydyto sviesto
▢
prieskonių
pagal skonį
Paruošimas
▢
Bulves išverdame.
▢
Svogūnus susmulkiname kubeliais.
▢
Morkas supjaustome griežinėliais.
▢
Morkas kartu su svogūnais kepame lydytame svieste.
▢
Kai morkos ir svogūnai iškepa, įdedame kopūstus.
▢
Beriame prieskonius, išmaišome ir pakepiname dar kelias minutes.
▢
Į lėkštę dedame pjaustytas bulves pagardintas prieskoniais, šalia kepintas daržoves ir šviežias paprikas.
Maistinė vertė
Kalorijos:
445
kcal
Angliavandeniai:
92
g
Baltymai:
11
g
Riebalai:
5
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
11
mg
Natris:
769
mg
Kalis:
2383
mg
Skaidulos:
16
g
Cukrūs:
12
g
Vitaminas A:
13478
µg
Vitaminas B6:
2
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
230
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
35
µg
Kalcis:
121
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
150
µg
Geležis:
6
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
133
mg
Fosforas:
314
mg
Selenas:
2
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Pietums
Dieta:
Low Salt
Gaminimo būdas:
Virta