Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Orkaitėje kepta lydeka su morkomis ir burokėliais
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
30
min.
min.
Iš viso
35
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
187
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
150
g
lydekos
▢
1
morkos
▢
40
g
burokėlių
▢
2
skiltelių
česnako
▢
žiupsn.
prieskonių žuviai
Paruošimas
▢
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
▢
Daržoves susmulkiname ir pašauname į orkaitę 30 minučių. Galima kepti ir karšto oro gruzdintuvėje, tik laikas bus trumpesnis.
▢
Žuvį pagardiname prieskoniais.
▢
Ant jos dedame perpjautus česnakus.
▢
Likus 15-20 minučių, pašauname ir žuvį 5-8min.
Maistinė vertė
Kalorijos:
187
kcal
Angliavandeniai:
12
g
Baltymai:
31
g
Riebalai:
1
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Cholesterolis:
59
mg
Natris:
133
mg
Kalis:
744
mg
Skaidulos:
3
g
Cukrūs:
6
g
Vitaminas A:
10312
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
50
µg
Vitaminas C:
13
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
9
µg
Kalcis:
130
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
62
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
66
mg
Fosforas:
378
mg
Selenas:
28
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Low Calorie, Low Fat
Gaminimo būdas:
Karšto oro gruzdintuvėje, Orkaitėje