Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Naminis petražolių pesto padažas
4.8
iš
6
balsų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
5
min.
min.
Kategorija
Padažai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
8
porcijos
Kalorijos
73
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
100
g
petražolių
▢
50
g
anakardžių riešutų
▢
25
g
kietojo sūrio
▢
1
v.š.
alyvuogių aliejaus
▢
1
a.š.
migdolų aliejaus
▢
1
a.š.
juodgrūdžių aliejaus
▢
žiupsn.
druskos
Paruošimas
▢
Anakardžių riešutus pamirkome, perskalaujame.
▢
Visus ingredientus dedame į smulkintuvą (blenderį) ir sutriname iki vientisos masės.
Maistinė vertė
Kalorijos:
73
kcal
Angliavandeniai:
3
g
Baltymai:
2
g
Riebalai:
6
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
3
g
Cholesterolis:
2
mg
Natris:
32
mg
Kalis:
113
mg
Skaidulos:
1
g
Cukrūs:
1
g
Vitaminas A:
1074
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
17
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
208
µg
Kalcis:
35
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
21
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
25
mg
Fosforas:
55
mg
Selenas:
2
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Padažai
Dieta:
Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Šviežia