Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kefyro desertas su goji uogomis ir ispaninio šalavijo (chia) sėklomis
5
iš
3
balsų
Pasiruošimas
1
day
d
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
1
day
d
10
min.
min.
Kategorija
Desertai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
118
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
150
ml
kefyro
▢
20
g
goji uogų
▢
2
kivių
▢
1
v.š.
ispaninio šalavijo sėklų
Paruošimas
▢
Goji uogos mirkome vandenyje per naktį.
▢
Ispaninio šalavijo sėklas išmirkiname kefyre apie 3 val.
▢
Kivius sutriname.
▢
Ir viską dedame sluoksniais.
Maistinė vertė
Kalorijos:
118
kcal
Angliavandeniai:
16
g
Baltymai:
4
g
Riebalai:
5
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Polinesotieji riebalai:
2
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
9
mg
Natris:
42
mg
Kalis:
240
mg
Skaidulos:
4
g
Cukrūs:
10
g
Vitaminas A:
217
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
64
mg
Vitaminas D:
30
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
28
µg
Kalcis:
155
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
20
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
32
mg
Fosforas:
75
mg
Selenas:
3
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Desertai
Dieta:
Low Calorie
Gaminimo būdas:
Šaldytuve