Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pievagrybių užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
15
min.
min.
Iš viso
20
min.
min.
Kategorija
Padažai
,
Pusryčiams
,
Užkandžiai
,
Užtepėlės
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
140
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
100
g
pievagrybių,
tinka ir rudieji ir baltieji
▢
1
svogūno
▢
50
g
saulėje džiovintų pomidorų
▢
1
skiltelės
česnako
▢
mėtų
pagal skonį
▢
druskos
pagal skonį
▢
prieskonių
pagal skonį
▢
kokosų aliejaus
kepimui
Paruošimas
▢
Pievagrybius supjaustome ir pašildome keptuvėje su kokosų aliejumi.
▢
Kartu sudedame smulkintą svogūną, česnaką, pomidorus, pagardiname prieskoniais.
▢
Įdedame smulkintų mėtų ir viską dar pakepiname keletą minučių
▢
Kai viskas gražiai apkepa, paliekame atvėsti.
▢
Vėliau sudedame į smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės, jei reikia pagardiname prieskoniais.
Maistinė vertė
Kalorijos:
140
kcal
Angliavandeniai:
22
g
Baltymai:
6
g
Riebalai:
6
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
4
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Natris:
52
mg
Kalis:
1109
mg
Skaidulos:
5
g
Cukrūs:
13
g
Vitaminas A:
224
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
16
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
11
µg
Kalcis:
50
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
36
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
60
mg
Fosforas:
151
mg
Selenas:
7
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Padažai
,
Pusryčiams
,
Užkandžiai
,
Užtepėlės
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje