Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Gaivios ridikėlių salotos su tahini ir sojos padažu
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
15
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Salotos
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
200
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
100
g
ridikėlių
▢
60
g
edamame pupelių
▢
50
g
ledo salotų
▢
40
g
agurko
▢
40
g
pomidorų
▢
30
g
rukolos
▢
kalendros lapelių
pagal skonį
Padažui:
▢
2
a.š.
sojos padažo
▢
2
a.š.
citrinos sulčių
▢
1
a.š.
tahini pastos
▢
1
a.š.
sezamų aliejaus
▢
0,5
a.š.
klevų sirupo
▢
pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Visas daržoves susmulkiname ir sumaišome kartu.
▢
Padažui skirtus ingredientus sumaišome kartu.
▢
Paruoštas daržoves apliejame padažu.
Maistinė vertė
Kalorijos:
200
kcal
Angliavandeniai:
19
g
Baltymai:
11
g
Riebalai:
10
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Polinesotieji riebalai:
4
g
Mononesotieji riebalai:
3
g
Transriebalai:
1
g
Natris:
731
mg
Kalis:
893
mg
Skaidulos:
7
g
Cukrūs:
9
g
Vitaminas A:
1343
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
35
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
69
µg
Kalcis:
144
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
276
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
86
mg
Fosforas:
221
mg
Selenas:
3
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Pietums
,
Salotos
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Šviežia