Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Gardi žuvienė iš lydekos
5
iš
3
balsų
Pasiruošimas
15
min.
min.
Gaminimas
25
min.
min.
Iš viso
40
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Sriuba
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
225
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
170
g
lydekos
▢
30
g
paprikos
▢
30
g
cukinijos
▢
20
g
svogūnų
▢
20
g
morkos
▢
1
skiltelė
česnako
▢
1
a. š.
riebalų
kepimui
▢
1
žiupsn.
druskos
▢
1
žiupsn.
pipirų
▢
1
žiupsn.
čili pipirų
▢
1
žiupsn.
raudonos paprikos miltelių
▢
1
žiupsn.
kario
▢
1
žiupsn.
persilado
Paruošimas
▢
Žuvį nuplauti, apvirti apie 10 min.
▢
Ant įkaitintų riebalu keptuvėje dedame visus smulkintus ingredientus: svogūnus, skiltelę česnako, morką, papriką.
▢
Apkepintas daržoves suverčiame prie žuvies.
▢
Cukiniją smulkiname šiaudeliais, dedame į tą patį puodą su žuvimi.
▢
Viską gardiname prieskoniais: druska, pipirais, čili, raudonos paprikos milteliais, kariu, persiladu. Užkaitiname. Skanaus.
Maistinė vertė
Kalorijos:
225
kcal
Angliavandeniai:
8
g
Baltymai:
34
g
Riebalai:
6
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Cholesterolis:
77
mg
Natris:
160
mg
Kalis:
646
mg
Skaidulos:
2
g
Cukrūs:
4
g
Vitaminas A:
4584
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
56
µg
Vitaminas C:
55
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
8
µg
Kalcis:
97
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
28
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
58
mg
Fosforas:
385
mg
Selenas:
31
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Sriuba
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje, Virta