Atgal
Email Link
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Nutrition Label
–
+
servings
Grybų ir bulvių sriuba su kokoso pienu
4.6
iš
5
balsų
Pasiruošimas
10
min.
Gaminimas
20
min.
Iš viso
30
min.
Kategorija
Pietums
,
Sriuba
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
386
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
100
g
pievagrybių
▢
100
ml
kokosų pieno
18 proc. riebumo
▢
70
g
bulvių
▢
40
g
morkos
▢
30
g
svogūnų
▢
8
g
alyvuogių aliejaus
ypač tyro, tinkamo kepimui
▢
3
skiltelės
česnako
▢
0,2
g
druskos
▢
0,2
g
krapų
▢
0,1
g
pipirų
Paruošimas
▢
Smulkiai supjaustome svogūną, morką, apkepiname alyvuogių aliejuje.
▢
Į puodą, kuriame yra apkepę svogūnai su morkomis, dedame kubeliais supjaustytas bulves, užpilame verdančiu vandeniu.
▢
Paviriname viską maždaug 10 minučių. Gardiname druska, pipirais.
▢
Į tą patį puodą sudedame pjaustytus pievagrybius, užverdame, uždengiame dangtį ir paliekame kokias 5 minutes.
▢
Prieš valgant skaniname pjaustytais krapais, užbaliname kokosų pienu.
Maistinė vertė
Kalorijos:
386
kcal
Angliavandeniai:
28
g
Baltymai:
8
g
Riebalai:
30
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
20
g
Natris:
130
mg
Kalis:
1041
mg
Skaidulos:
4
g
Cukrūs:
6
g
Vitaminas A:
6682
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
24
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
11
µg
Kalcis:
47
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
56
µg
Geležis:
4
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
76
mg
Fosforas:
250
mg
Selenas:
11
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Sriuba
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Virta