Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Saliero gumbo traškučiai
4.7
iš
6
balsų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
40
min.
min.
Iš viso
50
min.
min.
Kategorija
Užkandžiai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
3
porcijos
Kalorijos
232
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
100
g
kietojo sūrio
▢
1
saliero gumbo
▢
3
v. š.
alyvuogių aliejaus
▢
3
skiltelės
česnako
▢
1
a. š.
prieskonių
mėgstamų
Paruošimas
▢
Supjaustome plonai nuluptą saliero gumbą.
▢
Sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, pašlakstome alyvuogių aliejumi, įvairių prieskonių mišiniu bei spaustu česnaku.
▢
Viską gerai išmaišome rankomis ir pabarstome kietuoju sūriu.
▢
Paruoštus traškučius dedame į orkaite, kuri įkaitinta iki 200 laipsnių, nustatome funkcija viršus - apačia.
▢
Kepame 10 min., nustatome griliaus funkciją ir dar pakepame kokias 5 min.
▢
Išimame ir skanaujame. Tikrų tikriausi traškučiai. Skanaus.
Maistinė vertė
Kalorijos:
232
kcal
Angliavandeniai:
3
g
Baltymai:
8
g
Riebalai:
22
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
6
g
Cholesterolis:
26
mg
Natris:
221
mg
Kalis:
72
mg
Skaidulos:
1
g
Cukrūs:
1
g
Vitaminas A:
285
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
1
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
13
µg
Kalcis:
183
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
7
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
8
mg
Fosforas:
123
mg
Selenas:
6
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Užkandžiai
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Orkaitėje