Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Miežių kruopos su žirneliais
5
iš
5
balsų
Pasiruošimas
12
val.
val.
Gaminimas
20
min.
min.
Mirkymas
12
val.
val.
Iš viso
1
day
d
20
min.
min.
Kategorija
Košės
,
Pusryčiams
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
340
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
200
g
žaliųjų žirnelių
šviežių ar šaldytų
▢
50
g
miežinių kruopų
▢
1
g
druskos
▢
0,5
g
pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Kruopas užmerkti iš vakaro ir ryte tik užverti ir išjungti. Jos tinkamiausios, kai valgai ir dar galima kramtyti. Jokiu būdu nepervirkite.
▢
Suberkite žirnelius, prieskonius ir valgykite.
▢
Patarimas: visada virdami ragaukite ir tiksliai žinosite, kada išjungti. Svarbu nepervirti.
Maistinė vertė
Kalorijos:
340
kcal
Angliavandeniai:
66
g
Baltymai:
17
g
Riebalai:
2
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Natris:
404
mg
Kalis:
714
mg
Skaidulos:
19
g
Cukrūs:
12
g
Vitaminas A:
1530
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
80
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
51
µg
Kalcis:
67
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
140
µg
Geležis:
5
mg
Manganas:
2
mg
Magnis:
133
mg
Fosforas:
348
mg
Selenas:
22
µg
Cinkas:
4
mg
Kategorija:
Košės
,
Pusryčiams
Dieta:
Diabetui, Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Virta