Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Salsa verde padažas prie žuvies
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
5
min.
min.
Iš viso
10
min.
min.
Kategorija
Padažai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
3
porcijos
Kalorijos
333
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
200
g
petražolių
kapotų
▢
100
ml
alyvuogių aliejaus
ypač tyro
▢
4
ančiuvių
sūdytų arba keičiame druska pagal skonį
▢
3
v. š.
kaparėlių
▢
3
v. š.
citrinos sulčių
▢
2
skiltelių
česnako
▢
1
žiupsneliai
pipirų
Paruošimas
▢
Viska, išskyrus aliejų, sutrinti smulkintuvu (blenderiu).
▢
Supilti aliejų, pagardinti pipirais ir dar truputį spustelėti smulkintuvą, tačiau ne per ilgai, nes alyvuogių aliejus apkarsta trinamas! Skanaus.
Maistinė vertė
Kalorijos:
333
kcal
Angliavandeniai:
7
g
Baltymai:
3
g
Riebalai:
34
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
5
g
Natris:
677
mg
Kalis:
390
mg
Skaidulos:
3
g
Cukrūs:
1
g
Vitaminas A:
5616
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
97
mg
Vitaminas E:
5
mg
Vitaminas K:
1116
µg
Kalcis:
103
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
105
µg
Geležis:
5
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
36
mg
Fosforas:
39
mg
Selenas:
1
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Padažai
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Šviežia