Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Žalių žirnelių salotos su agurkais ir ridikėliais
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
20
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Salotos
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
200
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
100
g
agurko
▢
100
g
žirnelių
šviežių arba šaldytų
▢
50
g
ridikėlių
▢
25
g
saulėgrąžų daigų
arba liucernos, pipirnės
▢
25
g
citrinos sulčių
▢
10
g
alyvuogių aliejaus
ypač tyro
▢
svogūnų laiškų
pagal skonį
▢
krapų
pagal skonį
▢
druskos
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Daržoves susmulkiname mėgstamo dydžio gabalėliais ir sumaišome.
▢
Daržoves gardiname ypač tyro alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir prieskonių mišiniu. Išmaišome.
Maistinė vertė
Kalorijos:
200
kcal
Angliavandeniai:
22
g
Baltymai:
7
g
Riebalai:
12
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Natris:
67
mg
Kalis:
497
mg
Skaidulos:
8
g
Cukrūs:
9
g
Vitaminas A:
897
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
65
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
50
µg
Kalcis:
52
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
92
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
50
mg
Fosforas:
129
mg
Selenas:
2
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Salotos
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Šviežia