Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kalafioro (žiedinio kopūsto) pado pica su mocarela ir pomidorais
4.9
iš
12
balsų
Pasiruošimas
15
min.
min.
Gaminimas
30
min.
min.
Iš viso
45
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
361
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
Picos padui:
▢
1
kalafioro
žiedinio kopūsto, vidutinio
▢
100
g
kietojo sūrio
▢
1
kiaušinio
▢
žolelių mišinio
pagal skonį
▢
druskos
pagal skonį
Picos viršui:
▢
60
g
pomidorų
▢
45
g
mocarelos sūrio
▢
30
g
alyvuogių
žalių
▢
kietojo sūrio
pabarstymui
▢
baziliko
papuošimui
Paruošimas
▢
Į smulkintuvą sudedame žiedinį kopūstą, smulkiname.
▢
Susmulkintą kalafiorą pakepame šiek tiek ant keptuvės kol išgaruoja drėgmė.
▢
Į dubenį, kuriame yra nugarintas kalafioras, suberiame sūrį, dedame kiaušinį, druską ir prieskonius.
▢
Viską išmaišome.
▢
Ant skardos su kepimo popieriumi, iš turimos masės, suformuoti apskritimą.
▢
Kepti 160 laispnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
▢
Padui šiek tiek apkepus, sudedame kitus priedus ir dar kelias minutes pakepame orkaitėje, kol išsilydo sūris. Skanaus.
Maistinė vertė
Kalorijos:
361
kcal
Angliavandeniai:
18
g
Baltymai:
26
g
Riebalai:
22
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
11
g
Cholesterolis:
142
mg
Natris:
853
mg
Kalis:
999
mg
Skaidulos:
7
g
Cukrūs:
7
g
Vitaminas A:
973
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
2
µg
Vitaminas C:
143
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
51
µg
Kalcis:
471
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
182
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
64
mg
Fosforas:
449
mg
Selenas:
22
µg
Cinkas:
3
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje, Orkaitėje