Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Šaltibarščiai su špinatais, ridikėliais, putpelių kiaušiniais
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
20
min.
min.
Kategorija
Sriuba
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
239
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
250
g
kefyro
▢
80
g
špinatų
▢
80
g
agurkų
šviežių
▢
30
g
svogūnų laiškų
▢
3
vnt
putpelių kiaušinių
virtų
▢
5
g
krapų
▢
2
g
druskos
Paruošimas
▢
Susmulkintus špinatus dedame į kefyrą.
▢
Kubeliais supjaustome agurkus.
▢
Susmulkiname svogūnų laiškus ir krapus.
▢
Sumaišome sudėtines dalis.
▢
Šaltibarščius pagardiname druska.
▢
Dedame virtus putpelių kiaušinius. Skanaus!
Maistinė vertė
Kalorijos:
239
kcal
Angliavandeniai:
20
g
Baltymai:
15
g
Riebalai:
12
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
6
g
Cholesterolis:
259
mg
Natris:
1016
mg
Kalis:
711
mg
Skaidulos:
3
g
Cukrūs:
15
g
Vitaminas A:
8903
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
35
mg
Vitaminas D:
100
µg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
454
µg
Kalcis:
452
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
211
µg
Geležis:
4
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
79
mg
Fosforas:
128
mg
Selenas:
9
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Sriuba
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Šviežia