Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Desertas iš špinatų, kokoso, avižų, migdolų miltų su varškės kremu
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
40
min.
min.
Iš viso
50
min.
min.
Kategorija
Desertai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
13
porcijos
Kalorijos
146
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
Biskvitui:
▢
100
g
špinatų
▢
70
g
avižų miltų
▢
60
g
kiaušinio
▢
50
g
migdolų miltų
▢
50
g
kokosų aliejaus
▢
2
v. š.
klevų sirupo
▢
1
v. š.
ispaninio šalavijo sėklų
čija
▢
1
v. š.
sezamų sėklų
▢
1
a. š.
kepimo miltelių
be glitimo
▢
1
a. š.
natūralaus jogurto
kepimo milteliams nugesinti
Pertepimas:
▢
100
g
varškės
▢
2
v. š.
ispaninio šalavijo sėklų
čija
▢
1
v. š.
klevų sirupo
▢
1
a. š.
citrinos žievelės
tarkuotos
Paruošimas
▢
Pirmiausia ištirpinti aliejų (neužvirinti).
▢
Kepimo miltelius išmaišyti jogurte.
▢
Į kokteilinę dedame: nuplautus špinatus, šiltą aliejų, kiaušinį, sirupą ir visus likusius produktus, kurie skirti biskvitui.
▢
Produktus išplakti.
▢
Paruoštą tešlą kepti 170° temperatūroje apie 30 min. Iškepusį biskvitą atvėsinti.
Varškės kremo gaminimas:
▢
Varškę pertrinti per sietelį, įmaišyti sirupą, sėklas ir įtarkuoti citrinos žieveles.
Deserto gaminimas:
▢
Iš biskvito, naudodami formelę, išspaudžiame apskritimus.
▢
Biskvitą pertepame su paruoštu varškės kremu.
Maistinė vertė
Kalorijos:
146
kcal
Angliavandeniai:
9
g
Baltymai:
5
g
Riebalai:
10
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
5
g
Cholesterolis:
25
mg
Natris:
102
mg
Kalis:
94
mg
Skaidulos:
2
g
Cukrūs:
3
g
Vitaminas A:
746
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
2
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
37
µg
Kalcis:
126
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
21
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
27
mg
Fosforas:
73
mg
Selenas:
5
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Desertai
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Orkaitėje