Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Šviežių burokėlių lapelių sriuba su ciberžole
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
20
min.
min.
Kategorija
Sriuba
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
19
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
200
ml
vandens
▢
70
g
burokėlių lapelių
šviežių
▢
0,5
a. š.
ciberžolės
▢
0,5
g
druskos
Paruošimas
▢
Užverdame vandenį įberiame druskos ir ciberžolės (ji suteiks gražią spalvą ir gerins virškinimą).
▢
Sudedame supjaustytus burokėlių lapelius, palaukiame kol vėl užvirs. Lapeliai turi išlaikyti savo struktūrą.
▢
Pateikiame su bulve, virta su lupena. Tobulai tinka krapai. Skanaus.
Maistinė vertė
Kalorijos:
19
kcal
Angliavandeniai:
4
g
Baltymai:
2
g
Riebalai:
1
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Natris:
362
mg
Kalis:
533
mg
Skaidulos:
3
g
Cukrūs:
1
g
Vitaminas A:
4428
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
21
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
280
µg
Kalcis:
82
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
11
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
49
mg
Fosforas:
29
mg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Sriuba
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Virta