Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Datulės su pelėsiniu sūriu desertui
5
iš
3
balsų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
15
min.
min.
Iš viso
20
min.
min.
Kategorija
Desertai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
5
porcijos
Kalorijos
133
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
100
g
datulių
▢
70
g
pelėsinio sūrio
galima imti kitą mėgiamą sūrį
▢
20
g
varškės sūrelio
▢
10
g
pistacijų riešutų
Paruošimas
▢
Imame dideles datules, išimame kaulą.
▢
Į datulės vidų įdedame pelesinį sūrį, paprastą varškės sūrelį, o ant viršaus skaldytus pistacijų riešutus.
Maistinė vertė
Kalorijos:
133
kcal
Angliavandeniai:
16
g
Baltymai:
5
g
Riebalai:
6
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Cholesterolis:
15
mg
Natris:
221
mg
Kalis:
188
mg
Skaidulos:
2
g
Cukrūs:
13
g
Vitaminas A:
107
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
1
µg
Kalcis:
112
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
10
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
14
mg
Fosforas:
76
mg
Selenas:
3
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Desertai
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Šviežia