Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kepta lašiša su bok choy ir raudonuoju kopūstais
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
15
min.
min.
Iš viso
25
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
3
porcijos
Kalorijos
337
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
1
lašišos
▢
1
kopūsto
raudono
▢
1
bok choy kopūsto
▢
1
svogūno
▢
grybų
mėgstamų
▢
1
saujos
špinatų
▢
5
g
lydyto sviesto
▢
linų sėmenų aliejaus
pašlakstyti
▢
citrinos sulčių
pagal skonį
▢
sezamo sėklų
pagal skonį
▢
druskos
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Lašišą ir grybus kepame ant lydyto sviesto.
▢
Pagardiname prieskoniais: druska, pipirais bei svogūnais.
▢
Bok choy kopūstus keletai minučių panardiname į verdantį vandenį. Vėliau – nusausiname.
▢
Bok choy, pjaustytus raudonuosius kopūstus ir špinatus dedame į lėkštę.
▢
Išspaudžiame citrinos sulčių ir pašlakstome linų sėmenų aliejumi.
▢
Ant paruoštų daržovių dedame lašišą su grybais, pabarstome sezamo sėklomis.
Maistinė vertė
Kalorijos:
337
kcal
Angliavandeniai:
33
g
Baltymai:
23
g
Riebalai:
16
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Cholesterolis:
35
mg
Natris:
321
mg
Kalis:
2012
mg
Skaidulos:
10
g
Cukrūs:
17
g
Vitaminas A:
16633
µg
Vitaminas B6:
2
mg
Vitaminas B12:
2
µg
Vitaminas C:
294
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
283
µg
Kalcis:
451
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
288
µg
Geležis:
6
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
135
mg
Fosforas:
385
mg
Selenas:
31
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje