Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Sūdyta silkė su cinamonu ir šviežiais burokėliais
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
1
hour
val.
Gaminimas
5
min.
min.
Iš viso
1
hour
val.
5
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
110
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
1
silkės
sūdytos
▢
1
burokėlio
šviežio
▢
petražolių
pagal skonį
▢
citrinos sulčių
pagal skonį
▢
1
a. š.
dižono garstyčių
▢
cinamono
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Burokėlį sutarkuoti per burokinę tarką, apšlakstyti citrina, palikti valandą.
▢
Po to sumaišom su garstyčiom ir smulkintom petražolėm.
▢
Silkę lengvai apibarstom pipirais ir cinamonu (galima be jo).
▢
Viską susluoksniuojame.
Maistinė vertė
Kalorijos:
110
kcal
Angliavandeniai:
27
g
Baltymai:
4
g
Riebalai:
1
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Cholesterolis:
1
mg
Natris:
193
mg
Kalis:
702
mg
Skaidulos:
8
g
Cukrūs:
14
g
Vitaminas A:
140
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
67
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
16
µg
Kalcis:
55
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
197
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
48
mg
Fosforas:
85
mg
Selenas:
3
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Šviežia