Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Instruction Images
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Sveikuoliški sushi (suši) be ryžių
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
20
min.
min.
Iš viso
30
min.
min.
Kategorija
Užkandžiai
,
Vakarienei
Virtuvė
Japanese
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
394
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
1
mėlynojo kopūsto
šiaudeliais pjaustyto
▢
1
baklažano
kepto, pjaustyto ilgomis riekelėmis
▢
vištienos
vakarykštės
▢
1
morkos
šiaudeliais pjaustytos
▢
1
paprikos
saldžiosios, šiaudeliais pjaustytos
▢
1
agurko
šiaudeliais pjaustyto
▢
2
nori dumblių lakštų
▢
vasabi padažo
pagal skonį
▢
sojos padažo
pagal skonį
Paruošimas
▢
Visas daržoves, išskyrus baklažaną, supjaustome ilgomis ir plonomis juostelėmis.
▢
Vištieną pjaustome stambiais pailgas gabaliukais.
▢
Imame nori lakštą, ant jo sudedame pjaustytas daržoves bei vištieną ir susukame į ''cigarą''.
▢
Paliekame pastovėti 5-10 ir minučių ir pjaustome norimo storio gabaliukais.
▢
Valgome vienus arba su vasabi ir sojos padažu.
Maistinė vertė
Kalorijos:
394
kcal
Angliavandeniai:
53
g
Baltymai:
25
g
Riebalai:
13
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Cholesterolis:
56
mg
Natris:
699
mg
Kalis:
2018
mg
Skaidulos:
18
g
Cukrūs:
29
g
Vitaminas A:
11303
µg
Vitaminas B6:
2
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
300
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
182
µg
Kalcis:
242
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
171
µg
Geležis:
5
mg
Manganas:
2
mg
Magnis:
138
mg
Fosforas:
344
mg
Selenas:
14
µg
Cinkas:
3
mg
Kategorija:
Užkandžiai
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Šviežia