Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Avižų kruopų košė su kepta morka ir ybiške
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
12
val.
val.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
12
val.
val.
10
min.
min.
Kategorija
Košės
,
Pusryčiams
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
272
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
60
g
avižų
▢
50
g
morkos
▢
20
g
valgomosios ybiškės
(okros)
▢
0,5
a. š.
lydyto sviesto
kepimui
Paruošimas
▢
Avižas užmerkiame vakare, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame brinkti 5 min.
▢
Trumpai, ant lydyto sviesto, pakepame morką su ybiške.
▢
Sumaišome kruopas su keptomis daržovėmis.
Maistinė vertė
Kalorijos:
272
kcal
Angliavandeniai:
47
g
Baltymai:
9
g
Riebalai:
6
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
5
mg
Natris:
57
mg
Kalis:
438
mg
Skaidulos:
8
g
Cukrūs:
3
g
Vitaminas A:
8559
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
8
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
14
µg
Kalcis:
65
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
41
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
2
mg
Magnis:
100
mg
Fosforas:
276
mg
Selenas:
18
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Košės
,
Pusryčiams
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje, Virta