Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Keptas, sojos padaže marinuotas, Tofu sūris
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
3
val.
val.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
3
val.
val.
10
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
240
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
160
g
pievagrybių
▢
120
g
Tofu sūrio
▢
80
g
kopūstų
raugintų
▢
40
g
morkų
raugintų
▢
30
g
obuolių
raugintų
▢
2
skiltelės
česnako
▢
2
a. š.
sojos padažo
▢
1
a. š.
lydyto sviesto
▢
krapų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Sojos padaže su česnakais, kelias valandas, marinuojame Tofu sūrį.
▢
Kepame ant lydyto sviesto keptuvėje su pievagrybiais ir krapais, kol lengvai apskrunda.
▢
Tiekiame su raugintomis daržovėmis: kopūstu, morka ir obuoliu.
Maistinė vertė
Kalorijos:
240
kcal
Angliavandeniai:
23
g
Baltymai:
19
g
Riebalai:
10
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
11
mg
Natris:
762
mg
Kalis:
856
mg
Skaidulos:
7
g
Cukrūs:
11
g
Vitaminas A:
6910
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
38
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
67
µg
Kalcis:
216
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
73
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
37
mg
Fosforas:
202
mg
Selenas:
16
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje