Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pilno grūdo miltų blynai be kiaušinių ir be pieno
5
iš
3
balsų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
20
min.
min.
Iš viso
30
min.
min.
Kategorija
Blynai
,
Desertai
,
Pietums
,
Pusryčiams
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
9
porcijos
Kalorijos
144
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
350
g
tofu sūrio
(šilkinio sojos pieno sūrio)
▢
200
g
speltos miltų
pilno grūdo
▢
200
ml
avižų pieno
arba vandens
▢
1
a. š.
kepimo miltelių
▢
1
a. š.
riebalų
kepimui
▢
vanilės
pagal skonį
▢
cinamono
pagal skonį
▢
druskos
pagal skonį
Serviravimui:
▢
1
a. š.
klevų sirupo
arba naminės uogienės
▢
1
a. š.
kakavos pupelių
natūralių, traiškytų, nebūtina
▢
1
a. š.
kokoso drožlių
▢
grietinės ar jogurtinio padažo
jei nevengiate pieno produktų
Paruošimas
▢
Pirmiausia tofu sumaišome su prieskoniais, kepimo milteliais ir sutriname su smulkintuvu.
▢
Suberiame miltus, avižų pieną ir dar kartą sumaišome.
▢
Patepame keptuvę riebalais ir kepame ant vidutinio karštumo “ugnies”.
▢
Dedame į lėkštę, pabarstome pagardais ir vualia!
Maistinė vertė
Kalorijos:
144
kcal
Angliavandeniai:
20
g
Baltymai:
7
g
Riebalai:
3
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Cholesterolis:
1
mg
Natris:
76
mg
Kalis:
11
mg
Skaidulos:
4
g
Cukrūs:
2
g
Vitaminas A:
60
µg
Vitaminas D:
9
µg
Kalcis:
111
mg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Fosforas:
11
mg
Kategorija:
Blynai
,
Desertai
,
Pietums
,
Pusryčiams
Dieta:
Augalinis, Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Keptuvėje