Atgal
Email Link
Spausdinti
Recepto nuotrauka
–
+
servings
Baltojo ridiko ir morkų salotos
5
iš
1
balso
Pasiruošimas
5
min.
Gaminimas
5
min.
Iš viso
10
min.
Kategorija
Salotos
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
117
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
100
g
baltojo ridiko
(daikono, japoninio ridiko)
▢
100
g
morkų
▢
30
g
grietinės
- 30 proc. (galima rinktis ir jogurtą, jei toleruojate gerai laktozę)
▢
1
g
druskos
Paruošimas
▢
Sutarkuojame plonais šiaudeliais morkas ir baltąjį ridiką.
▢
Ant salotų užberiame druskos, užpilame grietinę (jogurtą) ir gerai išmaišome. Skanaus!
Maistinė vertė
Kalorijos:
117
kcal
Angliavandeniai:
15
g
Baltymai:
2
g
Riebalai:
6
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
4
g
Cholesterolis:
16
mg
Natris:
502
mg
Kalis:
589
mg
Skaidulos:
4
g
Cukrūs:
8
g
Vitaminas A:
16893
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
28
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
13
µg
Kalcis:
93
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
47
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
28
mg
Fosforas:
93
mg
Selenas:
1
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Salotos
Dieta:
Be glitimo, Augalinis
Gaminimo būdas:
Šviežia