Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius

Maža porcija

Didelė porcija

Produktai-sudėtinės dalys

Svoris, g

Svoris, g

Agurko 100 g 200
Žirnelių (šviežių arba šaldytų) 100 g 200
Ridikėlių 50 g 100
Daigų (saulėgrąžų, liucernos, pipirinės ir pan.) 25 g 50
Ypač tyro alyvuogių aliejaus 1 v.š. (10 g) 2 v.š. (22 g)
Citrinos sulčių 1/4 (25 g) 1/2 (50 g)
Svogūnų laiškų, krapų Pagal skonį Pagal skonį
Druskos, pipirų Pagal skonį Pagal skonį
Kcal 180 372

Gaminimo žingsniai:
1. Daržoves susmulkiname mėgstamo dydžio gabalėliais ir sumaišome.
2. Daržoves gardiname ypač tyro alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir prieskonių mišiniu. Išmaišome.