Porcijų kiekis: 1, kcal 335
Kepta žuvis – sudėtinės dalys:
200 g ledjūrio menkės filė  (naudojau jūros ešerį)
60 g svogūnas
80 g raudonoji paprika saldi
5 g česnakas
12 g lydyto sviesto
20 g citrinos sultys (tuputį praskiedžiame su vandeniu)
Druska, paprikos milteliai, šviežūs arba džiovinti čiobreliai pagal skonį

Kepta žuvis -gaminimo žingsniai:
1. Plonomis riekelėmis supjaustytus svogūnus, plonomis juostelėmis pjaustytas paprikas  ir pjaustytus česnakus lengvai pakepiname pusėje kiekio sviesto, kol daržovės šiek tiek suminkštėja.
2. Supilame citrinos sulčių skiedinį, sumažiname ugnį ir troškiname uždengtoje keptuvėje apie 10 minučių.
3. Kepimo pabaigoje keptas daržoves pasūdome, pabarstome paprika.
2. Pasiruošiame 4 lakštus kepimo popieriaus. Kiekvieno jų viduryje pabarstome kapotų čiobrelių lapų (aš papildomai dar pabarsčiau kapotomis petražolėmis) – sunaudojame pusę recepte nurodyto kiekio. Ant šių pabarstytų žalumynų dedame po keletą šaukštų keptų svogūnų – padaliname masę po lygiai ant visų lakštų.
3. Ant kepintų daržovių dedame po žuvies file, oda į viršų. Pabarstome likusiais žalumynais. Pašlakstome likusiu kiekiu sviesto.
4. Pabarstome žuvį trupučiu druskos, pipirų, ir užlankstome kepimo popieriaus kraštus, kad gautųsi kuo sandaresni “vokai”. Jei norime, kad vokai iš tiesų sandariai “susiklijuotų”, kraštus, kuriuos užlenksime, patepame kiaušinio baltymu.
5. Sudedame kepimo popieriuje supakuotos žuvies paketėlius į kepimo skardą ir pašauname į orkaitę. Kepame 10-15 minučių.

Recepto šaltinis ir nuotrauka iš Nidos receptų blogo.