Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Keptas tofų sūris su pievagrybių padažu
4.8
iš
4
balsų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
15
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
348
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
200
g
tofų sūrio
▢
130
g
pievagrybių
▢
3
v.š.
avižų grietinėlės
▢
1
mėlynojo svogūno
▢
1
skiltelės
česnako
▢
krapų
▢
svogūnų laiškų
pagal skonį
▢
čiobrelių,
šviežių
▢
alyvuogių aliejaus
kepimui
▢
druskos
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Keptuvėje su aliejumi lengvai apkepame smulkintus svogūnus, česnaką, čiobrelį ir pievagrybius. Paskaniname druska, pipirais.
▢
Sudedame smulkintus krapus ir supilame avižų grietinėlę. Patroškiname apie minutę ir nukeliame nuo ugnies.
▢
Kitoje keptuvėje apkepame tofų sūrį iš abiejų pusių, kad gražiai paruduotų.
▢
Paruoštą sūrį dedame į lėkštę bei užpilame pievagrybių padažu. Prieš valgant paskaniname svogūnų laiškais.
Maistinė vertė
Kalorijos:
348
kcal
Angliavandeniai:
24
g
Baltymai:
24
g
Riebalai:
19
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Polinesotieji riebalai:
7
g
Mononesotieji riebalai:
9
g
Natris:
80
mg
Kalis:
618
mg
Skaidulos:
5
g
Cukrūs:
11
g
Vitaminas A:
230
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
14
mg
Vitaminas D:
19
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
8
µg
Kalcis:
353
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
46
µg
Geležis:
4
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
25
mg
Fosforas:
147
mg
Selenas:
13
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje