Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Notes
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jogurto padažas su česnaku ir žolelėmis
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
5
min.
min.
Iš viso
10
min.
min.
Kategorija
Užkandžiai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
4
porcijos
Kalorijos
42
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
200
g
graikiško jogurto
▢
10
g
baziliko,
šviežio
▢
10
g
petražolių,
šviežių
▢
10
g
raudonėlio,
šviežio
▢
1
v.š.
baltojo vyno acto
▢
2
skiltelių
česnako
▢
druskos,
pagal skonį
▢
pipirų,
pagal skonį
Paruošimas
▢
Žalumynus, česnaką, actą sumaišome smulkintuve.
▢
Gautą masę sudedame į jogurtą ir išmaišome. Paliekame valandai šaldytuve, kad skoniai susijungtų.
Pastaba
Galite naudoti ir kitas mėgstamas žoleles.
Maistinė vertė
Kalorijos:
42
kcal
Angliavandeniai:
4
g
Baltymai:
6
g
Riebalai:
0.3
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
0.1
g
Polinesotieji riebalai:
0.1
g
Mononesotieji riebalai:
0.1
g
Transriebalai:
0.003
g
Cholesterolis:
3
mg
Natris:
30
mg
Kalis:
130
mg
Skaidulos:
1
g
Cukrūs:
2
g
Vitaminas A:
387
µg
Vitaminas B6:
0.1
mg
Vitaminas B12:
0.3
µg
Vitaminas C:
4
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
67
µg
Kalcis:
106
mg
Varis:
0.04
mg
Folio rūgštis:
15
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
0.2
mg
Magnis:
16
mg
Fosforas:
77
mg
Selenas:
5
µg
Cinkas:
0.4
mg
Kategorija:
Užkandžiai
Dieta:
Diabetui, Be glitimo
Gaminimo būdas:
Šviežia