Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lietinių įdaras su špinatais ir namine varške
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
25
min.
min.
Iš viso
35
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Pusryčiams
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
3
porcijos
Kalorijos
270
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
7
lietinių blynų,
(
receptas)
▢
100
g
špinatų
▢
3
v.š.
rikotos sūrio
arba naminės varškės (
receptas
)
▢
0,5
svogūno
▢
2
skiltelių
česnako
▢
0,5
a.š.
alyvuogių aliejaus
▢
0,5
a.š.
muskato
malto
Paruošimas
▢
Česnaką susmulkiname ir apkepiname.
▢
Špinatus susmulkiname ir sumaišome su smulkintu kepintu česnaku.
▢
Visus produktus sumaišome su rikotos sūriu ar varške.
▢
Lietinius užpildome įdaru.
Maistinė vertė
Kalorijos:
270
kcal
Angliavandeniai:
33
g
Baltymai:
11
g
Riebalai:
11
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Polinesotieji riebalai:
3
g
Mononesotieji riebalai:
3
g
Cholesterolis:
79
mg
Natris:
545
mg
Kalis:
437
mg
Skaidulos:
3
g
Cukrūs:
1
g
Vitaminas A:
3443
µg
Vitaminas B6:
0.2
mg
Vitaminas B12:
0.4
µg
Vitaminas C:
12
mg
Vitaminas D:
0.03
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
162
µg
Kalcis:
288
mg
Varis:
0.1
mg
Folio rūgštis:
106
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
53
mg
Fosforas:
362
mg
Selenas:
13
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Pusryčiams
Dieta:
Diabetui
Gaminimo būdas:
Keptuvėje