Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ispaninio šalavijo sėklų desertas su kiviais
5
iš
5
balsų
Pasiruošimas
15
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
25
min.
min.
Kategorija
Desertai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
127
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
150
g
kivių
▢
50
g
kokosų pieno
arba avižų
▢
10
g
ispaninio šalavijo sėklų
chia
▢
5
g
agavų sirupo
Paruošimas
▢
Ispaninio šalavijo sėklas brinkiname piene bent 15 min., o geriausia per naktį.
▢
Kivius supjaustome riekelėmis.
▢
Brinkintas sėklas sluoksniuojame su kiviais.
▢
Gardiname agavų sirupu.
Maistinė vertė
Kalorijos:
127
kcal
Angliavandeniai:
16
g
Baltymai:
2
g
Riebalai:
7
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
5
g
Transriebalai:
1
g
Natris:
6
mg
Kalis:
309
mg
Skaidulos:
4
g
Cukrūs:
8
g
Vitaminas A:
68
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
70
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
30
µg
Kalcis:
62
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
25
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
41
mg
Fosforas:
93
mg
Selenas:
3
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Desertai
Dieta:
Augalinis, Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Šviežia