Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Purūs, burnoje tirpstantys blynai su pilno grūdo speltos miltais, kuriuos išsikepti sugebės kiekvienas.
Blynai iš pilno grūdo miltų su jogurtu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
4.7
iš
3
balsų
Spausdinti šį receptą
Siųsti šį receptą el. paštu
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
15
min.
min.
Iš viso
25
min.
min.
Kategorija
Blynai
,
Pietums
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Porcijoje
253
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
50
g
miltų
pilno grūdo
▢
25
g
jogurto
natūralaus ekologiško
▢
25
g
kiaušinio
▢
1
g
valgomosios sodos
nugesintos
▢
0,2
g
druskos
Paruošimas
▢
Sumaišome miltus, jogurtą, valgomąją sodą, kiaušinį ir žiupsnelį druskos. Jei tešla per tiršta, įmaišykite šiek tiek daugiau jogurto.
▢
Viską gerai išmaišome.
▢
Kepame blynus.
Maistinė vertė
(vienai porcijai)
Kalorijos:
253
kcal
(13%)
Angliavandeniai:
34
g
Baltymai:
13
g
Riebalai:
7
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Cholesterolis:
94
mg
Natris:
405
mg
Kalis:
221
mg
(11%)
Skaidulos:
3
g
(9%)
Cukrūs:
1
g
(4%)
Vitaminas A:
135
µg
(17%)
Vitaminas B6:
1
mg
(71%)
Vitaminas B12:
1
µg
(40%)
Vitaminas D:
1
µg
(20%)
Vitaminas E:
1
mg
(8%)
Vitaminas K:
2
µg
(3%)
Kalcis:
69
mg
(9%)
Varis:
1
mg
(100%)
Folio rūgštis:
28
µg
(14%)
Geležis:
2
mg
(14%)
Manganas:
2
mg
(100%)
Magnis:
72
mg
(19%)
Fosforas:
309
mg
(44%)
Selenas:
27
µg
(49%)
Cinkas:
2
mg
(20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?
Parašykite
kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija:
Blynai
,
Pietums
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje
Recepto autorė: Laimutė I. Nuotraukos autorė: Julija Ivanauskienė