Purūs, burnoje tirpstantys blynai su pilno grūdo speltos miltais, kuriuos išsikepti sugebės kiekvienas.
Blynai iš pilno grūdo miltų su jogurtu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
5 iš 1 balso
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 25 min.
Kategorija Blynai, Pietums
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 253 kcal

Ingredientai
  

  • 50 g miltų pilno grūdo
  • 25 g jogurto natūralaus ekologiško
  • 25 g kiaušinio
  • 1 g valgomosios sodos nugesintos
  • 0,2 g druskos

Paruošimas
 

  • Sumaišome miltus, jogurtą, valgomąją sodą, kiaušinį ir žiupsnelį druskos. Jei tešla per tiršta, įmaišykite šiek tiek daugiau jogurto.
  • Viską gerai išmaišome.
  • Kepame blynus.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 253kcal (13%)Angliavandeniai: 34gBaltymai: 13gRiebalai: 7gSočiosios riebalų rūgštys: 2gCholesterolis: 94mgNatris: 405mgKalis: 221mg (11%)Skaidulos: 3g (9%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 135µg (17%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 2µg (3%)Kalcis: 69mg (9%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 28µg (14%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 72mg (19%)Fosforas: 309mg (44%)Selenas: 27µg (49%)Cinkas: 2mg (20%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Blynai, Pietums
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
Recepto autorė: Laimutė I. Nuotraukos autorė: Julija Ivanauskienė
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!