Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Naminis varškės sūris iš pieno, kefyro ir grietinės
4.8
iš
6
balsų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
3
val.
val.
Iš viso
3
val.
val.
10
min.
min.
Kategorija
Užkandžiai
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
16
porcijos
Kalorijos
144
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
2
l
pieno
▢
500
ml
kefyro
▢
300
g
grietinės
▢
3
kiaušinių
▢
žiupsn.
druskos
▢
žiupsn.
kmynų
Paruošimas
▢
Pieną užverdame.
▢
Nukeliame nuo ugnies.
▢
Grietinę išmaišome su kiaušiniais, druska ir kmynais.
▢
Supilame į pieną.
▢
Vėl paverdame 3-5 min.
▢
Supilame kefyrą ir dar pakaitiname keletą minučių.
▢
Kai susidaro varškė, nukeliame nuo ugnies.
▢
Supilame į sūrmaišį ir paslegiame.
▢
Palaikome apie 3 val.
Maistinė vertė
Kalorijos:
144
kcal
Angliavandeniai:
8
g
Baltymai:
6
g
Riebalai:
10
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
5
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
2
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
57
mg
Natris:
99
mg
Kalis:
204
mg
Skaidulos:
1
g
Cukrūs:
8
g
Vitaminas A:
429
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
1
mg
Vitaminas D:
14
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
1
µg
Kalcis:
206
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
11
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
16
mg
Fosforas:
143
mg
Selenas:
8
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Užkandžiai
,
Vakarienei
Dieta:
Low Calorie
Gaminimo būdas:
Šaldytuve