Kaštainiuose esančios maistingos medžiagos didina smegenų funkcionalumą, jos dirba aktyviau, gerėja atmintis.
Kepti kaštainiai su salotomis recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 20 min.
Iš viso 25 min.
Kategorija Pietums
Virtuvė Europietiška
Išeiga 2 porcijos
Porcijoje 227 kcal

Ingredientai
  

  • 200 g kaštainių
  • 200 g kopūsto
  • 50 g liucernos daigų
  • druskos pagal skonį

Paruošimas
 

  • Kaštainius kepame 15 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
  • Iškepus pabarstome druska.
  • Valgome su, pagal pomėgį paruoštomis, kopūstų salotomis ir liucernos daigais.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 227kcal (11%)Angliavandeniai: 50gBaltymai: 4gRiebalai: 2gSočiosios riebalų rūgštys: 1gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 1gNatris: 41mgKalis: 674mg (34%)Skaidulos: 3g (9%)Cukrūs: 3g (12%)Vitaminas A: 163µg (20%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 79mg (99%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 84µg (112%)Kalcis: 67mg (8%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 110µg (55%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 49mg (13%)Fosforas: 82mg (12%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums
Dieta: Vegetariškas
Gaminimo būdas: Orkaitėje, Šviežia
Recepto ir nuotraukos autorė: Donata Vaišnoraitė
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!