
Sotūs pietūs su virtomis bulvėmis arba vakarienė be bulvių su daržovėmis. Išmėginkite.
Grybai su agurkų salotomis
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 1 svogūno
- grybų (miško)
- 1 agurko
- grietinės
- lydyto sviesto kepimui
- prieskonių mėgstamų, pagal skonį
Paruošimas
- Į įkaitintą keptuvę dedame lydyto sviesto, sudedame svogūną trumpai patroškiname.
- Sudedame grybus. Patroškiname.
- Po poros min. dedame grietinės, prieskonių, patroškiname.
- Agurką supjaustome šiaudeliais, paprieskoniuojame, įdedame grietinės, sumaišome.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 152kcal (8%)Angliavandeniai: 19gBaltymai: 6gRiebalai: 7gSočiosios riebalų rūgštys: 4gCholesterolis: 17mgNatris: 59mgKalis: 739mg (37%)Skaidulos: 4g (11%)Cukrūs: 10g (40%)Vitaminas A: 344µg (43%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 17mg (21%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas K: 14µg (19%)Kalcis: 67mg (8%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 65µg (33%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 44mg (12%)Fosforas: 170mg (24%)Selenas: 9µg (16%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės