Porcijų kiekis: 1
Kopūstų salotų sudedamosios dalys:
80 g žiedinių kopūstų, tarkuotų
80 g raudonųjų kopūstų, pjaustytų plonais griežinėliais
80 g lapinio kopūsto, pjaustyto plonais griežinėliais
10 g svogūno laiškų, kapotų
7 g graikinių riešutų, kapotų
7 g alyvuogių aliejaus
10 g šviežių citrinos sulčių
10 g garstyčių
0.5 g druskos
0.2 g pipirų
Kopūstų salotų gaminimas:
1. Iš žiedinių kopūstų pašalinti stiebus, galvą supjaustyti smulkiai arba susmulkinti maisto maišytuvu.
2. Sudėti į dubenį žiedinius kopūstus, lapinius kopūstus, raudonuosius kopūstus, svogūnų laiškus ir graikinius riešutus.
3. Dubenėlyje suplakite kartu alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir garstyčias.
4. Supilkite viską ant daržovių, įdėkite pipirų, druskos ir išmaišykite.
Maistinės medžiagos: Kcal – 208

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!