Porcijų kiekis: 1, kcal 391
Salotų sudedamosios dalys:
2 g sezamo aliejaus
10 g  alyvuogių aliejaus
30 g sojos pupelių (sausų)
60 g brokolių šviežių
10 g špinatų šviežių ar šaldytų
60 g stiklinių sojos makaronų (sausų)
22 g sojos pastos
11 g agavų sirupo
11 g sojos padažo
60 g tofu sojos varškės
0,5 g džiovintų jūržolių
4 g citrinos sulčių
2 g druskos
Gaminimas:
1. Špinatus ir brokolius pakepiname, įpilame agavų sirupo, citrinos sulčių.
2. Išmirkytas ir išvirtas sojos pupeles suberiame į keptuvę su brokoliais bei špinatais ir pilame sojos padažą.
3. Beveik išvirtus sojos  makaronus sumaišome su troškintomis daržovėmis, dedame sojos pastą  ir minutėle kartu patroškiname.
4. Baigus troškintis, sudėti sojos varškę bei jūržoles.

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!