Migdolų miltai yra maistinga turtinga alternatyvatradiciniams baltiesiems miltams. Juose gausu vitamino E ir magnio, kurie padedapalaikyti gerą odos būklę.
Migdoliniai riešutų sviesto sausainiai su cinamonu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 5 v.š. migdolų miltų
- 2 kiaušinių
- 2 v.š. riešutų sviesto
- 2 v.š. stevijos, tinka ir kitas norimas saldiklis
- cinamono pagal skonį
- kokoso drožlių pagal skonį
Paruošimas
- Visus ingredientus sumaišome kartu.
- Rankomis formuojame norimo dydžio sausainius.
- Kepame 10-12 min 180 laipsniu įkaitintoje orkaitėje.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 53kcal (3%)Angliavandeniai: 2gBaltymai: 3gRiebalai: 4gSočiosios riebalų rūgštys: 1gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 1gTransriebalai: 1gCholesterolis: 33mgNatris: 13mgKalis: 37mg (2%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 48µg (6%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 1mg (1%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 24mg (3%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 6µg (3%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 10mg (3%)Fosforas: 34mg (5%)Selenas: 3µg (5%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto autorė Daiva
Rankomis gal ir nesigauna formuot,bet supylus į silikonines formeles,iškepa puikiai! Labai skanu,rekomenduoju išbandyti!🧡
Nesigavo rankomis formuojama konsistencija, tešla buvo per skysta, teko papildomai dėti miltų. Skonis labai geras.