Sveika mityba sunkiai įsivaizduojama be ankštinių daržovių: pupelių, lęšių ar avinžirnių. Mung pupelės (spindulinės pupuolės) – mažai kaloringos, sočios ir yra geras baltymų šaltinis.
Porcijų kiekis: 1, Kcal 140
Spindulinių pupuolių (mung pupelių) mišrainė – sudėtinės dalys:
120 g morkų
45 g spindulinių pupelių (mung pupelės)
8 g šalto spaudimo aliejaus sėmenų
1 g druskos
Mėgstami prieskoniai
Morkų ir spindulinių pupelių (mung pupelių) mišrainė – gaminimo žingsniai:
1. Žalias morkas sutarkuojame burokine tarka.
2. Sudedame virtas spindulines pupeles (mung pupeles).
3. Padruskiname ir užberiame mėgstamų prieskonių.
4. Užpilame sėmenų aliejaus.
Skanaus linki recepto autorė – programos dalyvė Eglė
Morkų ir spindulinių pupelių (mung pupelių) mišrainė
Pasidalinkite!
Subscribe
Prisijungti
0 komentarai
naujausi