Tailandietiškų kaliaropių salotų sudėtinės dalys:
1 maža violetinė kaliaropė
100 g morka
200 g kopūsto
1 v.š. šviežaus imbiero
1 svogūno
1 žalias arba raudonas čili pipiras
1 v.š. ryžių acto
1,5 v.š. sojų padažo
1 a.š. raudono kari padažo
1 v.š. vandens
1 v.š. alyvuogių aliejaus
Žemės riešutai
Šviežūs baziliko arba mėtų lapeliai
Gaminimo žingsniai:
1. Kaliaropę supjaustyti šiaudeliais. Čili pipirą, imbierą, svogūną bei kopūstą smulkiai supjaustyti. Morkas sutarkuoti burokine tarka.
2. Sumaišyti actą, sojų, kari padažą, vandenį, alyvuogių aliejų ir apšlakstyti salotas. Salotų indą uždengti lėkšte arba maistine plėvele ir palaikyti šaldytuve 15 minučių.
3. Prieš patiekiant, salotas apibarstyti smulkintais žemės riešutais ir bazilikų arba mėtų lapeliais.
Skanaus!
Šaltinis: www.spiciefoodie.com
Tailandietiškos kaliaropių salotos su imbieru, kopūstu ir morka
Pasidalinkite!
Subscribe
Prisijungti
0 komentarai
naujausi