Atgal į straipsnių sąrašą
Krapų pesto Jums reikės:
100 g šviežių krapų
100 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus
50 g anakardžio riešutų, tiesa skaniausia būtų su kedrų pinijomis 
30 g kietojo sūrio,
2 skiltelės česnako
Druska
 
Viską sutriname ir tada naudojame: prie žuvies, mėsos (prie pastarosios ribotai), į salotas, į košes, tepti ant sumuštinio ar varškės sūrio.
Foto ir idėja Ernesta Rakauskienė
Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė
Sertifikuota mitybos specialistė
Studijos “Sulieknėk sveikai” vadovė

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Atgal į straipsnių sąrašą
Skaityti komentarus (žiūrėkite žemiau) (0) Rašyti komentarus (žiūrėkite žemiau)

Įkelkite savo komentarą

*

  • Vaida Kurpienė

    Tel. +370 614 77992
    El. p. registracija@sulieknek.lt
    Viber +37061477992

  • Facebook

  • Instagram