Augalinis majonezas iš šilkinio tofu, gardintas krapais, čili

Dalia Jodkonienė rašo, kad šio augalinio majonezo skonis tikrai nuostabus. Ar Jūs išbandėte taip pasigaminti? Parašykite atsiliepimus komentaruose.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Padažai

Ingredientai
  

  • 220 g tofu sūrio šilkinio
  • 30 g baziliko
  • 1 a.š. raudonojo vyno acto arba šviežiai spaustos citrinos sultys
  • 1 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • 2 česnako skiltelės
  • ½ čili pipiro
  • 1 a.š. krapų smulkiai pjaustyti

Paruošimas
 

  • Visus stambesnius ingredientus dedame į smulkintuvą: tofu (nusausiname), baziliką, česnaką, čili.
  • Paplakame, tada supilame vyno actą arba citrinos sultis, vėl plakame.
  • Atidengiame plakinį ir pilame plona srovele aliejų, stebime konsistenciją. Skanaus.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Padažai
Dieta: Be glitimo, Be laktozės, Augalinis
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!