Labai greitai paruošiamas ir skanus patiekalas. Taip paruoštus avinžirnius galima valgyti užkandžiams ir naudoti su pagrindiniu patiekalu.
Avinžirniai su prieskoniais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
51 balso
Pasiruošimas 12 val.
Gaminimas 15 min.
Mirkymas 12 val.
Iš viso 1 d 15 min.
Kategorija Užkandžiai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 49 kcal

Ingredientai
  

  • 55 g avinžirnių
  • druskos pagal skonį
  • kario pagal skonį
  • pipirų pagal skonį

Paruošimas
 

  • Iš vakaro užmerkiame avinžirnius, kitą dieną juos išverdame (turi būti vidutinio kietumo).
  • Pagardiname prieskoniais.
  • Kelias minutes pakepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 49kcal (2%)Angliavandeniai: 8gBaltymai: 3gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 192mgKalis: 79mg (4%)Skaidulos: 2g (6%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas K: 2µg (3%)Kalcis: 19mg (2%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 14µg (7%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 15mg (4%)Fosforas: 44mg (6%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Užkandžiai
Dieta: Be glitimo, Low Calorie, Low Fat
Gaminimo būdas: Orkaitėje, ​Virta
Nuotraukos autorė: Donata Jokšienė
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!