Greitai paruošiamas avinžirnių troškinys. Išbandykite ir pastebėjimais pasidalinkite komentaruose.
Avinžirnių troškinys su svogūnais, šparaginėmis pupelėmis recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
4.56 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 20 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 330 kcal

Ingredientai
  

  • 150 g avinžirnių virtų
  • 70 ml vandens, tinka ir skystis nuo avinžirnių
  • 50 g šparaginių pupelių galima ir šaldytų
  • 40 g pomidorų
  • 30 g svogūno
  • 20 ml kokosų pieno
  • 2 skiltelės česnako
  • imbiero pagal skonį
  • ciberžolės pagal skonį
  • druskos pagal skonį

Paruošimas
 

  • Keptuvėje apkepiname svogūną, česnaką, šparagines pupeles.
  • Supilame virtus avinžirnius, vandenį (ar skystį nuo avinžirnių), kokoso pieną, sudedame smulkintus pomidorus.
  • Beriame prieskonius pagal skonį: imbierą, ciberžolę ir druską.
  • Viską troškiname kelias minutes.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 330kcal (17%)Angliavandeniai: 51gBaltymai: 16gRiebalai: 8gSočiosios riebalų rūgštys: 4gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 1gNatris: 63mgKalis: 728mg (36%)Skaidulos: 13g (37%)Cukrūs: 12g (48%)Vitaminas A: 385µg (48%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 18mg (23%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 26µg (35%)Kalcis: 108mg (14%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 303µg (152%)Geležis: 6mg (43%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 102mg (27%)Fosforas: 327mg (47%)Selenas: 7µg (13%)Cinkas: 3mg (30%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo, Vegetariškas
Gaminimo būdas: Keptuvėje
Recepto ir nuotraukos autorė: Rita Žitaveckaitė
4.2 11 votes
Patiko? Įvertinkite!