Greitai paruošiamas avinžirnių troškinys. Išbandykite ir pastebėjimais pasidalinkite komentaruose.
Avinžirnių troškinys su svogūnais, šparaginėmis pupelėmis
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 150 g avinžirnių virtų
- 70 ml vandens, tinka ir skystis nuo avinžirnių
- 50 g šparaginių pupelių galima ir šaldytų
- 40 g pomidorų
- 30 g svogūno
- 20 ml kokosų pieno
- 2 skiltelės česnako
- imbiero pagal skonį
- ciberžolės pagal skonį
- druskos pagal skonį
Paruošimas
- Keptuvėje apkepiname svogūną, česnaką, šparagines pupeles.
- Supilame virtus avinžirnius, vandenį (ar skystį nuo avinžirnių), kokoso pieną, sudedame smulkintus pomidorus.
- Beriame prieskonius pagal skonį: imbierą, ciberžolę ir druską.
- Viską troškiname kelias minutes.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 330kcal (17%)Angliavandeniai: 51gBaltymai: 16gRiebalai: 8gSočiosios riebalų rūgštys: 4gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 1gNatris: 63mgKalis: 728mg (36%)Skaidulos: 13g (37%)Cukrūs: 12g (48%)Vitaminas A: 385µg (48%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 18mg (23%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 26µg (35%)Kalcis: 108mg (14%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 303µg (152%)Geležis: 6mg (43%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 102mg (27%)Fosforas: 327mg (47%)Selenas: 7µg (13%)Cinkas: 3mg (30%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Rita Žitaveckaitė
Super, labai labai patiko :) pasirinkau valgyti vakarienei, tai pabijojau kad bus per sotu ir apsuksiu :D bet ne, labai gerai jauciuosi ;) butinai kartosiu, tik kita kart pietums, nes norejosi astrumo troskinyje ;)
Nesuprantu, man nesigavo. Visko dėjau lygiai pagal receptą ir arba vandens reikia įpilt, arba kokosų pieno daug daugiau 🙄