Labai skani pusryčių košė! Išbandykite pagardinę avokadu, svogūnlaiškiais ir prieskoninėmis žolelėmis. Maistingų pusryčių! :)
Bolivinės balandos košė su avokadu, petražolėmis recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 12 val.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 12 val. 10 min.
Kategorija Košės, Pusryčiams
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 384 kcal

Ingredientai
  

  • 60 g bolivinės balandos (kynvos)
  • 1/2 avokado
  • svogūno laiškų pagal skonį
  • baziliko pagal skonį
  • petražolių pagal skonį

Paruošimas
 

  • Kruopas užmerkti vakare, ryte perplauti, užkaisti, užvirus, išjungti palikti 5 min. brinkti.
  • Susmulkiname avokadą, petražoles, bazilikus, svogūnlaiškius ir jais pagardiname košę.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 384kcal (19%)Angliavandeniai: 48gBaltymai: 11gRiebalai: 18gSočiosios riebalų rūgštys: 3gNatris: 12mgKalis: 825mg (41%)Skaidulos: 11g (31%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 396µg (50%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 13mg (16%)Vitaminas E: 4mg (33%)Vitaminas K: 58µg (77%)Kalcis: 40mg (5%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 192µg (96%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 147mg (39%)Fosforas: 326mg (47%)Selenas: 5µg (9%)Cinkas: 3mg (30%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Košės, Pusryčiams
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šviežia, ​Virta
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!